Crăciunul meu alb cel mai drag

Publicat pe
Lumanari parfumate set stea de Craciun

E decembrie a anului 1995, după amiază, mă joc cu frații mei. Mă aflu în  casa în care am copilărit, cu ai ei pereți albi, din satul Cermei, județul Arad.

Aud cum în geam bat  fulgii de zăpadă, aduși de vântul năpraznic care face troiene. În sobă, focul zgomotos arde cu putere, de parcă își dă toată silința să ne încălzească cât mai bine. Când mă uit pe geam, mi se taie respirația. Ce minunăție! Totul e de un alb strălucitor. O să avem sărbători în familie memorabile!

Din bucătărie un miros atât de cunoscut, îmi invadează simțurile: mmmm vanilie, începe să îmi plouă în gură instant.

Mama pregătește prăjitura cremă de zahăr ars, preferata mea. Deși ard de nerăbdare să o gust, știu că trebuie să mai aștept. E pentru masa de Crăciun. Așa că mă mulțumesc cu linsul oalelor în care mama gătește. Stau și mă întreb, oare bunica o fi pregătind faimoasa ei plăcintă cu mere și scorțișoară?

Un zgomot mă trezește din periplul în zona deserturilor de iarnă: a ajuns tata acasă.

Și nu e cu mâna goală, a venit cu bradul mult așteptat. Ne adunăm toți 3 copiii în jurul bradului, și îl urmărim pe tata fermecați, cum așează,unul câte unul, globurile strălucitoare în locurile în care noi nu ajungem.

În seara de Ajun, ne așezăm toți pe jos, în mirosul de brad care ne învăluie, pe acord de colinde. E timpul să deschidem cadourile de sub brad. Ardem de nerăbdare să vedem dacă am primit ce ne doream! Bineînțeles că printre cadouri se află și aromatele, divin mirositoarele mandarine. Ni se umplu sufletele și inimile de bucurie! Acesta este spiritul Crăciunului meu!

Păstrez aceste amintiri ale Crăciunului din copilărie cu drag în minte și suflet și mă reîntorc acolo, în casa din Cermei, ori de câte ori simt nevoia, îndeosebi în fiecare an în preajma sărbătorilor de iarnă. Cum fac asta? Închid ochii, și ajung acolo cu ajutorul acestor lumânări parfumate care emană mirosul familiar ale Crăciunurilor mele.

 Ai vrea și tu să retrăiești acele clipe magice, dar nu știi cum ai putea face asta? Ca și mine, sunt sigură că și tu ai o poveste sau o amintire preferată. Chiar dacă nu mai avem acel Crăciun alb de altădată, spiritul Crăciunului poate fi adus în casa ta. Poți avea un Crăciun alb, în intimitatea casei tale, la lumina caldă a lumânărilor albe.

Aceste Lumânări parfumate sunt realizate din ceară de palmier, care le conferă un efect vizual cristalin. Nici o grijă, nu se consumă prea repede. Au un timp de ardere între 2 și 24 ore, în funcție de dimensiuni. Ard curat, fără fum și sunt realizate manual 100%, deci fiecare lumânare vine la pachet cu o părticică de sufletul nostru.

Ele ajung la tine rapid și sigur, prin curier rapid. Vin frumos împachetate, până la ultimul detaliu așadar sunt o adevărată încântare chiar dacă sunt oferite cadou de Crăciun sau în completarea cadourilor.

Pentru seturile de lumânări de Crăciun poți alege dintre aromele:

  • Brad, care să îți amintească de bucuria împodobirii bradului;
  • Portocale, pentru că fiecare asociem cumva sărbătoarea Crăciunului cu mirosul de citrice;
  • Note de cookies, scorțișoară sau vanilie ca să simți mirosul ademenitor al deserturilor de iarnă preferate.

An de an, în luna decembrie, ne străduim să adunăm în casele noastre cât mai multe decorațiuni care să ne ajute să intrăm în spiritul Crăciunului, să evocăm amintiri, emoții, sentimente și nostalgie. Lumânările parfumate sunt musai de avut ca să te ajute să creezi sentimentul acela de ”acasă”.

Creează o atmosferă caldă, apropiată, intimă și adunați-vă în jurul bradului, alături de cei dragi!

Ce miros are Crăciunul tău?

Alege lumânările delicate și parfumate care să te ducă înapoi în copilărie!