Publicat pe

Lumânări parfumate: dă tonul stării de bine!

Lumanari parfumate lucrate manual din ceara naturala de palmier si ulei de masline

Credeai că ai nevoie de o ocazie specială ca să aprinzi lumânări parfumate? În niciun caz! Starea de bine se găsește în lucruri mici. Și când te simți bine, se vede.

Lumânările parfumate sunt accesoriul perfect pentru o baie relaxanta cu spuma. Te vor conduce spre o stare de spirit pozitivă, relaxantă și te vor introduce într-o atmosferă plăcută. Toate acestea îți vor asigura un somn liniștit și o nouă zi începută cu zâmbetul pe buze.

Atunci când nu sunt folosite în momentele de relaxare, își vor găsi cu siguranță locul într-un ornament care vine să completeze design-ul unei încăperi.

Acum că știi care este secretul stării de bine, ce-ar fi să incluzi în viitoarele tale cadouri, lumânări parfumate?

Cadoul perfect este ca o mângâiere a sufletului.

Un cadou handmade va aduce mereu bucurie în inima celui care îl primește. Un set de lumânări parfumate însă, va aduce mai mult de atât. Este perfect pentru orice ocazie: zile de naștere, sărbători, o seară cu cei dragi.

Gama noastră de lumânări artizanale este concepută din materiale naturale precum ceara de palmier și cea de ulei de măslin dar și esențe care vor asigura un miros îmbietor și rezistent.

O multitudine de culori vii, parfumuri puternice precum lavandă, iasomie, magnolie, trandafir sau anti-tabac, lumânările noastre nu prezintă pericol pentru sănătate.

Chiar și neparfumate, acestea sunt negreșit mărturia unui eveniment important din viață, un cadou care reușește cu succes să păstreze amintirile vii.

Realizate 100% manual, special pentru tine, lumânările sunt lucrate în forme deosebite și ambalate cu multă atenție.

Site-ul nostru este sigur pentru plățile online iar noi te asigurăm că vor ajunge la tine în siguranță și gata pentru a fi oferite celor dragi.

Alege cadourile pentru cei dragi dar nu uita că și tu meriți un moment de răsfăț!