Lumânări și mărturii pentru nuntă și botez; Spun tuturor, povestea ta

Publicat pe

Cauți lumânări și mărturii pentru nuntă și botez? Ești în locul potrivit! Știm cât de mult înseamnă aceste două evenimente în viața fiecăruia.

Dacă în cazul nunții cei mai mulți își pot aminti evenimentul, în cazul botezului, părinții se vor asigura că vor păstra amintirile vii pentru cei mici.

Pentru că ne dorim ca povestea ta să nu fie uitată, pregătim cu toată dragostea lumânări ceremoniale deosebite din foiță de fagure.

Lumânări și mărturii pentru nuntă și botez: nu-i lăsa să uite!

Pentru o tânără femeie este extrem de importantă nunta și își imaginează în detaliu cum va arata totul.

Rochia de mireasă, locația, inclusiv amănuntele aranjamentelor. Nu e doar imaginație! Tu poți face ca totul să fie perfect, unic!

Transformă sala în care se desfășoară evenimentul într-un mic castel și vei vedea, invitații tăi, vor fi cu adevărat impresionați.

Magia Lumânărilor Star este exact ce ai nevoie. Seturile deosebit de elegante de lumânări

Centerpiece au puterea de a crea o atmosferă de poveste.

Botezul este la rândul său un eveniment extrem de important însă micul pui nu-și va aminti. Păstrează-i amintiri pentru care îți va mulțumi mai târziu.

Alege cele mai frumoase lumânări pentru botez. Aranjamentele pline de culoare realizate din seturile de lumânări nu vor fi trecute cu vederea.

Iar când ziua gravată pe sufletul tău se va încheia, nu-i lăsa nici pe ceilalți să uite. Oferă-le drept mărturii de nuntă sau mărturii de botez, lumânări în formă de ursuleți cu mesaj, extrem de simpatice.

Fie că le vor păstra ca piese decorative, fie că le vor utiliza, își vor aminti povestea ta și le vor aduce un zâmbet larg pe buze.

Lumânări Star îți pune la dispoziție lumânări și mărturii pentru nuntă și botez, lumânări deosebite sau lumânări în diferite forme, toate lucrate manual.

Care sunt culorile poveștii tale?