Mărturie Coșulețul Cu Lavandă

16,00 lei

Comandă-ți acum mărturia "Coșulețul cu lavandă" și lasă aroma liniştitoare a lavandei să-ți cucerească invitații. Relaxează-te, întinerește și savurează momentele prețioase de seninătate cu această mărturie excepțională ambalată în săculeț de tulle.

  • Pentru ca noi să iți putem livra mărturiile în timp util, te rugăm să faci comanda cu cel puțin 3 săptămâni înainte de eveniment.
  • Pentru comenzi speciale, personalizate, te așteptăm să ne contactezi la tel. 0759 638319

  • Categorie:
  • Greutate: 50 gr.
  • Dimensiuni: 5 × 6,5 × 6,5 cm.
  • Cod Produs: LSOHTQ33J15N1528
SKU: LSOHTQ33J15N1528 Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Cauți o mărturie pentru a-ți exprima aprecierea față de invitatii tăi? Lumânarea noastră parfumată cu lavandă este răspunsul. Gânditoare, fermecătoare și plină de energie pozitivă, este mărturia perfectă pentru o nuntă cu tematică lavandă.

Experimentează magia: Descoperă feeria mărturiilor noastre “Coșulețul cu Lavandă” și deblochează liniștea care te așteaptă în strălucirea sa blândă. Este timpul să te scufunzi în îmbrățișarea liniștitoare a lavandei și să creezi un sanctuar de pace și bunăstare.

Nu rata această oportunitate de a aduce o notă de lux și liniște evenimentului tau. Comandă-ți acum mărturia coșulețul cu lavandă și lasă aroma liniştitoare să-ți cucerească invitații. Relaxează-te, întinerește și savurează momentele prețioase de seninătate cu această mărturie excepțională ambalată în săculeț de tulle.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Recomandări

Nu lăsați niciodată lumânările să ardă nesupravegheate și feriți-le de obiectele inflamabile.
A nu se lăsa la indemâna copiilor și a animalelor de companie. Folosiți un suport de lumânări rezistent la caldură și aerisiți incăperea dupa utilizare.

Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.
Datorită faptului ca lumânările noastre sunt lucrate manual, fiecare produs în parte este unic și poate prezenta subtile diferențe de culori sau mici imperfecțiuni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mărturie Coșulețul Cu Lavandă”