Metode de plată

Magazinul online www.lumanaristar.ro îți pune la dispoziție următoarele metode de plată:

1. Plata în sistem ramburs

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face integral (cost marfă+transport) către comisionarul care efectuează livrarea.

2. Transfer bancar (ordin de plată)

După trimiterea comenzii, veți primi toate informațiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății. Pentru accelerarea procesului, vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți o copie după ordinul de plată.

3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

In cazul optiunii de plata „Online prin card bancar” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

    • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
    • 3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut: pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!