Set Lumânări Halloween

75,00 lei

Setul conține 5 lumânărele spooky cu parfum "Hocus-Pocus" pentru un decor magic de Halloween. Nu rata acest deliciu de Halloween în ediție limitată! Luminează-ți nopțile cu setul de lumânări parfumate Spooktacular și fă din acest Halloween o experiență de neuitat.

  • Pentru comenzi speciale, personalizate, te așteptăm să ne contactezi la tel. 0759 638319

SKU: LS261MX387KE1562 Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Setul conține 5 lumânărele spooky cu parfum “Hocus-Pocus” pentru un decor magic de Halloween.

Îți prezentăm setul nostru de lumânări parfumate spectaculoase – deliciul suprem pentru simțurile tale în acest sezon de Halloween. Scufundă-te în lumea încântătoare a parfumurilor încântătoare, care vor crea atmosfera perfectă pentru sărbătorile tale înfricoșătoare.

Stabilește starea de spirit: aprinde farmecul ciudat cu aromele noastre exclusive, special concepute pentru a te transporta într-un tărâm al feeriei misterioase.

Lumânările noastre sunt realizate elegant cu tematică de Halloween, completând pentru decorul casei tale bântuite.

Strălucire de lungă durată: fiecare lumânare este turnată manual cu meticulozitate din ceară premium, asigurând ore de lumină și de parfum minunat.

Nu rata acest deliciu de Halloween în ediție limitată! Luminează-ți nopțile cu setul de lumânări parfumate Spooktacular și fă din acest Halloween o experiență de neuitat.

Comandă acum și lasă magia să înceapă!

Informații suplimentare

Greutate 275 g
Recomandări

Nu lăsați niciodată lumânările să ardă nesupravegheate și feriți-le de obiectele inflamabile.
A nu se lăsa la indemâna copiilor și a animalelor de companie. Folosiți un suport de lumânări rezistent la caldură și aerisiți incăperea dupa utilizare.

Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.
Datorită faptului ca lumânările noastre sunt lucrate manual, fiecare produs în parte este unic și poate prezenta subtile diferențe de culori sau mici imperfecțiuni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Lumânări Halloween”