Lumânare Coșulețul Cu Lavandă

15,00 lei

Îți prezentăm lumânarea noastră rafinată cu parfum de lavandă, realizată în forma unui coșuleț unic și deosebit. Pregătește-te să fii fermecat în timp ce te ducem într-o călătorie senzorială prin câmpuri de lavandă înflorită, unde relaxarea și beatitudinea te așteaptă.

  • Pentru comenzi speciale, personalizate, te așteptăm să ne contactezi la tel. 0759 638319

  • Categorie:
  • Greutate: 50 gr.
  • Dimensiuni: 5 × 6,5 × 6,5 cm.
  • Cod Produs: LSTI3ETA82K81525
SKU: LSTI3ETA82K81525 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Intră în lumea seninătății cu aceasta Lumânare “Coșulețul de lavandă”!

Cauți combinația perfectă de frumusețe și liniște? Îți prezentăm lumânarea noastră rafinată cu parfum de lavandă, realizată în forma unui coșuleț unic și deosebit. Pregătește-te să fii fermecat în timp ce te ducem într-o călătorie senzorială prin câmpuri de lavandă înflorită, unde relaxarea și beatitudinea te așteaptă.

O simfonie de lavandă: pe măsură ce aprinzi fitilul de bumbac, vei fi întâmpinat de parfumul atrăgător al florilor proaspete de lavandă. Parfumul este amestecat cu măiestrie pentru a crea o simfonie de note liniștitoare, care amintește de o zi senină de vară în câmpurile de lavandă. Închide ochii, inspiră și lasă grijile zilei să se topească.

Calitate fără compromis: Ne mândrim cu calitatea lumânărilor noastre, fabricate din cea mai fină ceară de palmier non-toxică și infuzată cu parfum de lavandă, lumânarea noastră arde curat și uniform, asigurându-te că profiți la maximum de fiecare moment de liniște.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Recomandări

Nu lăsați niciodată lumânările să ardă nesupravegheate și feriți-le de obiectele inflamabile.
A nu se lăsa la indemâna copiilor și a animalelor de companie. Folosiți un suport de lumânări rezistent la caldură și aerisiți incăperea dupa utilizare.

Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.
Datorită faptului ca lumânările noastre sunt lucrate manual, fiecare produs în parte este unic și poate prezenta subtile diferențe de culori sau mici imperfecțiuni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lumânare Coșulețul Cu Lavandă”