Lumânări pentru botez

45,00 lei

Lumânari pentru botez din foiță tip fagure, culoare alb / galben. Pasiunea pentru detalii, farmecul inconfundabil și o eleganță subtilă - acestea sunt elementele care definesc lumânările noastre pentru botez. Îmbrăcate în haina fină a cerii de albine, fiecare lumânare pentru botez emană o energie aparte, transformând momentele speciale într-un spectacol de lumină și emoție.

  • Pentru comenzi speciale, personalizate, te așteptăm să ne contactezi la tel. 0759 638319

SKU: LSXJ44V6NHBX961 Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Pasiunea pentru detalii, farmecul inconfundabil și o eleganță subtilă – acestea sunt elementele care definesc lumânările noastre pentru botez. Îmbrăcate în haina fină a cerii de albine, fiecare lumânare pentru botez emană o energie aparte, transformând momentele speciale într-un spectacol de lumină și emoție.

  • Materiale naturale de calitate superioară: Lumânările sunt confecționate din foiță tip fagure, din cea mai fină ceară de albine;
  • Miros subtil de miere: aceste lumanari emană un miros dulce și subtil de miere, aducând o notă distinctă evenimentului tău special.
  • Culoare natur: Culoarea naturală a foitei tip fagure completează frumos orice tematică de botez.
  • Ușor de manevrat: Greutatea redusă a lumânărilor le face ușor de ținut în mână și de manevrat în timpul ceremoniei.

În fiecare flacără se ascunde o poveste – o poveste îmbietoare de miere, care îți așteaptă povestea unui nou început să prindă viață. Aceste lumânări pentru botez vor aduce o atmosferă magică și intimă evenimentului, învăluindu-i pe toți cei prezenți într-o aură de emoție și bucurie.

Adaugă-le acum în coșul tău de cumpărături și ele vor răspândi farmecul și lumina perfectă pentru ziua cea mare. 

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni 5 × 27 cm
Recomandări

Nu lăsați niciodată lumânările să ardă nesupravegheate și feriți-le de obiectele inflamabile.
A nu se lăsa la indemâna copiilor și a animalelor de companie. Folosiți un suport de lumânări rezistent la caldură și aerisiți incăperea dupa utilizare.

Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.
Datorită faptului ca lumânările noastre sunt lucrate manual, fiecare produs în parte este unic și poate prezenta subtile diferențe de culori sau mici imperfecțiuni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lumânări pentru botez”