Mărturie Botez Lumânare Ursuleț În Cutiuță

14,00 lei

O mică surpriză în cutiuță, pentru cea mai frumoasă zi! Botezul micuțului tău este unul dintre cele mai emoționante momente din viața de părinte. Acest ursuleț simpatic ar fi tare potrivit pentru a-i răsplăti pe cei dragi care au venit să împărtășească momentul cu voi. Poți alege din mai multe variante de ursuleți. Cu această mărturie lumânare Ursuleț în cutiuță, invitații tăi vor avea o surpriză cu miros dulce de la botezul copilului tău.

 • Pentru ca noi să iți putem livra mărturiile în timp util, te rugăm să faci comanda cu cel puțin 3 săptămâni înainte de eveniment.
 • Pentru comenzi speciale, personalizate, te așteptăm să ne contactezi la tel. 0759 638319

 • Categorie:
 • Greutate: 25 gr.
 • Dimensiuni: 3,5 × 5 cm.
 • Cod Produs: LSW7OT5QF6LL1405
SKU: LSW7OT5QF6LL1405 Categorie: Etichetă:

Descriere

O mică surpriză în cutiuță, pentru cea mai frumoasă zi!

Botezul micuțului tău este unul dintre cele mai emoționante momente din viața de părinte. Acest ursuleț simpatic ar fi tare potrivit pentru a-i răsplăti pe cei dragi care au venit să împărtășească momentul cu voi. Poți alege din mai multe variante de ursuleți.

 • Fiecare lumânare Ursuleț este realizată manual, cu multă grijă, din cea mai bună ceară de palmier, pentru a crea o experiență unică și autentică pentru invitații tăi.
 • Culoarea poate fi aleasă în funcție de preferințele tale.
 • Este însoțită de un ambalaj elegant și personalizat, cutiuța draguță care poate fi personalizată în funcție de culorile evenimentului, care va adăuga o notă specială de rafinament și delicatețe dar și un pic de mister.
 • Încă un lucru special la ele, sunt parfumurile dintre care poți alege. Ce te-ar duce cu gândul la copilărie? Ce spui de: bubble gum, candy floss și candy cane?
 • Fiecare mărturie vine însoțită de un bilețel personalizat cu numele și data evenimentului, inclus în preț, astfel încât amintirea să rămână vie pentru toți cei prezenți.

Cu această mărturie lumânare Ursuleț în cutiuță, invitații tăi vor avea o surpriză cu miros dulce de la botezul copilului tău.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Recomandări

Nu lăsați niciodată lumânările să ardă nesupravegheate și feriți-le de obiectele inflamabile.
A nu se lăsa la indemâna copiilor și a animalelor de companie. Folosiți un suport de lumânări rezistent la caldură și aerisiți incăperea dupa utilizare.

Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.
Datorită faptului ca lumânările noastre sunt lucrate manual, fiecare produs în parte este unic și poate prezenta subtile diferențe de culori sau mici imperfecțiuni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mărturie Botez Lumânare Ursuleț În Cutiuță”