Mărturie Nuntă / Botez Lumânare Bujor (în cutiuță)

14,00 lei

Bujorul, simbol al eleganței și frumuseții rafinate, transmite mesajul sublim al unui început nou, plin de speranță și fericire. Această mărturie cu lumânare bujor este perfectă pentru a aduce o notă romantică și elegantă oricărui eveniment tematic de primăvară, vintage sau shabby chic. Alege mărturia noastră cu bujor și dăruiește invitaților tăi o surpriză delicată și parfumată a zilei tale speciale.

  • Pentru ca noi să iți putem livra mărturiile în timp util, te rugăm să faci comanda cu cel puțin 3 săptămâni înainte de eveniment.
  • Pentru comenzi speciale, personalizate, te așteptăm să ne contactezi la tel. 0759 638319

SKU: LSYATVBS546G1421 Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Bujorul, simbol al eleganței și frumuseții rafinate, transmite mesajul sublim al unui început nou, plin de speranță și fericire. Această mărturie-lumânare bujor este perfectă pentru a aduce o notă romantică și elegantă oricărui eveniment tematic de primăvară, vintage, shabby chic… etc

  • Sunt realizate cu grijă, manual, din ceară de palmier, pentru a-ți oferi o experiență autentică și eco-friendly.
  • Parfumurile noastre speciale aduc un plus de emoție și amintiri plăcute. Pentru botez, poți alege între cele cu mirosuri din copilărie, precum candy cane, bubble gum și candy floss, iar pentru nuntă recomandăm parfumuri florale, cum ar fi bujor.
  • Cu o gamă largă de culori disponibile, le poți alege pe cele care se potrivesc cel mai bine cu tematica evenimentului.
  • Este însoțită de un ambalaj elegant și personalizat, cutiuța draguță aurie, albă sau roz cu buline care poate fi personalizată în funcție de culorile evenimentului și va adăuga o notă specială de mister.
  • Adăugăm un bilețel personalizat cu numele și data evenimentului, inclus în preț, pentru a vă ajuta să păstrați amintiri frumoase.

Alege mărturia noastră cu bujor și dăruiește invitaților tăi o surpriză delicată și parfumată a zilei tale speciale.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Recomandări

Nu lăsați niciodată lumânările să ardă nesupravegheate și feriți-le de obiectele inflamabile.
A nu se lăsa la indemâna copiilor și a animalelor de companie. Folosiți un suport de lumânări rezistent la caldură și aerisiți incăperea dupa utilizare.

Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.
Datorită faptului ca lumânările noastre sunt lucrate manual, fiecare produs în parte este unic și poate prezenta subtile diferențe de culori sau mici imperfecțiuni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mărturie Nuntă / Botez Lumânare Bujor (în cutiuță)”