Mărțișor lumânare parfumată – prevestitorul regenerării spirituale

Publicat pe

Un mărțișor lumânare parfumată? Poate că nu v-ați fi gândit însă este o alegere perfectă iar un cadou drăguț de Ziua Femeii poate fi un set de lumânări parfumate, handmade.

De-a lungul timpului, sărbătoarea Mărțișorului a fost adaptată diferitor culturi. Originile nu sunt cunoscute cu exactitate dar ar veni din vremea Imperiului Roman.

Atunci, Anul Nou era sărbătorit în prima zi de Martie, odată cu începutul primăverii. Oamenii ofereau și purtau pietricele albe cu roșu iar acest obicei însemna și regenerarea naturii, a vieții.

Există mai multe legende dar la bază, Mărțișorul a fost mereu o tradiție a bucuriei, aducător de noroc.

A reprezentat dintotdeauna un obiect de mici dimensiuni oferit cadou alături de un șnur împletit din două fire de ață: roșu și alb. Îmbinarea lor este interpretată ca fiind vitalitatea femeii și înțelepciunea bărbatului.

Chiar și astăzi orice femeie (doamnă sau domnișoară) primește un mărțișor din partea bărbaților. În unele regiuni ale țării tradiția este diferită dar în cele mai multe conceptul s-a păstrat.

1 Martie marchează venirea primăverii, revenirea la viață a naturii și odată cu aceasta, instalarea stării de bine la nivel spiritual.

De ce este un mărțișor lumânare parfumată cea mai bună idee?

Pentru că tot mai puține persoane poartă mărțișorul în piept, ideea revitalizării și atragerii norocului a fost păstrată iar obiectele oferite sunt diverse.

De la bijuterii, obiecte ornamentale, la lumânări parfumate. Toate au un scop: să aducă bucurie în suflet, o regenerare interioară, exact așa cum o face primăvara.

Lumânările parfumate sunt recunoscute pentru puterea lor de a oferi relaxare atunci când sunt aprinse.

Din acest motiv, un mărțișor lumânare parfumată în formă de floare este cu siguranță o alegere oportună.

La fel, pentru 8 Martie, Ziua Femeii, un set de lumânări parfumate este ideal tocmai pentru multitudinea modurilor în care poate fi folosit spre încărcare energetică.

Alegeți imediat mărțișoarele din gama noastră variată de lumânări parfumate, lucrate manual în culori vii și forme diverse pentru persoanele dragi sufletului dumneavoastră!